תיאור תפקיד:
דרושים/ות מנהלים/ות וסגנים/ות לחברה קמעונאית גדולה ברחבי הארץ : במסגרת התפקיד: ניהול רצפת מכירה ותפעול כולל של הסניף. ניהול והנעת עובדים תוך עמידה והצבת יעדים. עבודת שטח בסניף. העבודה במשמרות, כולל ימי שישי
דרישות:
ניסיון ניהולי - חובה ניסיון בתחום קמעונאות מזון – יתרון. יכולת ארגון ועבודת צוות מעולה. הנעת עובדים תוך עמידה והצבת יעדים. אמינות, אחריות, חריצות רבה ומחויבות גבוהה.
היקף משרה:
משרה מלאה, משמרות
קוד משרה:
JB-505
אזור:
מרכז - תל אביב, פתח תקווה, רמת גן וגבעתיים, בקעת אונו וגבעת שמואל, חולון ובת-ים, מודיעין, שוהם
שרון - חדרה וזכרון יעקב, נתניה ועמק חפר, רעננה, כפר סבא והוד השרון, ראש העין, הרצליה ורמת השרון
ירושלים - ירושלים, יהודה ושומרון, בית שמש
צפון - גליל, טבריה והכנרת, עפולה, נצרת ובית שאן, עכו, נהריה והגליל המערבי, קריות ועמק זבולון, חיפה והכרמל, גולן
דרום - אשדוד, קרית גת, באר שבע, דימונה, אשקלון, קרית מלאכי, ערד וים המלח
השפלה - ראשון לציון ונס- ציונה, רמלה לוד, רחובות, יבנה
אילת - אילת והערבה
חו"ל - חו"ל
|
תיאור תפקיד:
- אחריות על מרבית המוצרים הנמצאים בסניף ובמחסן
- אחריות וניהול מנהלי המחלקות בתחומים השונים (שתייה, מכולת, מוצרי תינוקות, טואלטיקה, חומרי-ניקוי וכו')
- אחריות לסידור הסחורה במדפים, תוך הקפדה על מילוי מלא באופן שוטף ותמידי וביצוע נוהל FIFO
- אחריות לביצוע הזמנות מול ספקי הסחורה השונים, תוך תיאום עם מנהלי המחלקות ומנהל המחסן
- תיאום עם מנהל המחסן ועדכון מלאים קיימים
- ביצוע החזרת סחורה טובה לספקים השונים
- אחריות להכנת תוכנית פעילות שבועית
- אחריות על ביצוע שינויי מחירים
- אחריות על ניקיון האולם ושטחי התצוגה
- ביצוע דרישות מחלקת הסחר ברשת ומעקב אחר מבצעים קיימים ועתידיים בסניף
- הפעלת תוכנות מחשב לצורך תפעול ההזמנות והמלאי בסניף
- ייזום מבצעים מקומיים בשיתוף עם הספקים והנהלת הסניף
דרישות:
- ניסיון משמעותי ניהולי ברשת קמעונאות מזון - חובה!
- ידע וניסיון רב בתחום קמעונאות מזון
- יכולת עבודה רב תחומית
- יחסי אנוש טובים
- מוטיבציה רבה ונכונות לעבודה מאומצת
- יכולת ארגון ועבודת צוות מעולה
- דגש על יכולת הנעת עובדים
- 6 ימי עבודה בשבוע
- משרה מלאה
היקף משרה:
משרה מלאה
קוד משרה:
JB049
אזור:
מרכז - תל אביב, פתח תקווה, רמת גן וגבעתיים, בקעת אונו וגבעת שמואל, חולון ובת-ים, מודיעין, שוהם
שרון - חדרה וזכרון יעקב, נתניה ועמק חפר, רעננה, כפר סבא והוד השרון, ראש העין, הרצליה ורמת השרון
|
תיאור תפקיד:
משרה: מנהל.ת מטבח סוג חברה: תחום מזון ביתי מוכן (בת 10, 50 עובדים) מיקום: רמת השרון / נתניה אופי המשרה: מיידי, טווח ארוך, עבודה מאוד אינטנסיבית היקף המשרה: א' חופשי, ב'-ה' 07:00-17:00, שישי 05:00-15:30 משימות: ניהול מלאים, ניהול הכנה, ניהול איכות מזון ניהול משימות פס קר ופס חם ניהול צוות של 5 עובדים, ניהול משמרות
דרישות:
עברית כשפת אם – חובה ניסיון מעולמות המזון – חובה ! ניסיון בניהול צוות – חובה הגשת מועמדות: יש לשלוח קו'ח בקובץ word/PDF מצורף לכתובת: [email protected]**יש לציין קוד משרה 'טובה'** (רק פניות מתאימות ייענו)
היקף משרה:
משרה מלאה
קוד משרה:
Jטובה
אזור:
שרון - רעננה, כפר סבא והוד השרון, הרצליה ורמת השרון
|