תיאור תפקיד:
למאפיית הכפר בסניף ראש העין דרוש.ה מנהל.ת מאפייה עם ניסיון – שכר גבוה למתאימים/ות! מיקום המשרה: ראש העין סוג משרה: משרה מלאה כמנהל/ת מאפייה במאפיית הכפר, תהיו אחראים/יות על הובלת הפעילות השוטפת של המאפייה, לרבות: ניהול תפעולי: פיקוח על תהליכי האפייה, הקפדה על איכות המוצרים, בקרת מלאי, ביצוע הזמנות מספקים ועמידה בתקני בריאות ובטיחות מחמירים. ניהול צוות: גיוס, הכשרה, פיתוח והנעת עובדים, תוך יצירת סביבת עבודה נעימה ויעילה. תכנון וסידור משמרות. שירות לקוחות: מתן שירות מעולה, טיפול בהזמנות וניהול קשרי לקוחות. אחריות כוללת: שמירה על ניקיון וסדר המאפייה, אחריות על רווחיות הסניף וניהול תקציב.
שעות העבודה + שכר (תלוי בהיקף המשרה)
30,000 ש"ח ברוטו למנהל/ת מאפייה במשרה מלאהא'-ה': משעה 10:00 עד 22:00. + יום ו': משעה 06:00 עד שעה לפני כניסת שבת. 20,000 ש"ח ברוטו למנהל/ת משמרת בוקר . א'-ה' 06:00-16:00 + ששי 06:00 עד שעה לפני כניסת השבת 15,000 ש"ח ברוטו למנהל/ת משמרת ערב . א'-ה' 15:00-24:00 + מוצ"ש חצי שעה לאחר צאת השבת עד 07:00
דרישות:
- ניסיון קודם מוכח בניהול מאפייה / מסעדנות / בתי קפה – חובה.
- ניסיון בניהול צוות עובדים (לפחות 20 עובדים) – חובה.
- יחסי אנוש מצוינים ויכולת הנעה והובלת צוות.
- יכולת טכנית ו"ידיים טובות" – יתרון משמעותי.
- יוזמה, פרואקטיביות ויכולת פתרון בעיות.
- מוסר עבודה גבוה, אחריות אישית ומחויבות.
- זמינות וגמישות – נכונות לעבודה בשעות מגוונות, כולל סופי שבוע וחגים.
- המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.
אם אתם/ן רואים/ות את עצמכם/ן חלק מההצלחה שלנו, שלחו קורות חיים עוד היום!
היקף משרה:
משרה מלאה, משמרות, לפי שעות
קוד משרה:
JB-00001
אזור:
מרכז - תל אביב, פתח תקווה, רמת גן וגבעתיים, בקעת אונו וגבעת שמואל, חולון ובת-ים, מודיעין, שוהם
שרון - חדרה וזכרון יעקב, נתניה ועמק חפר, רעננה, כפר סבא והוד השרון, ראש העין, הרצליה ורמת השרון
השפלה - ראשון לציון ונס- ציונה, רמלה לוד, רחובות, יבנה
|
תיאור תפקיד:
למאפיית הכפר בסניף ראש העין דרוש.ה מנהל.ת מאפייה עם ניסיון – שכר גבוה למתאימים/ות! מיקום המשרה: ראש העין סוג משרה: משרה מלאה כמנהל/ת מאפייה במאפיית הכפר, תהיו אחראים/יות על הובלת הפעילות השוטפת של המאפייה, לרבות: ניהול תפעולי: פיקוח על תהליכי האפייה, הקפדה על איכות המוצרים, בקרת מלאי, ביצוע הזמנות מספקים ועמידה בתקני בריאות ובטיחות מחמירים. ניהול צוות: גיוס, הכשרה, פיתוח והנעת עובדים, תוך יצירת סביבת עבודה נעימה ויעילה. תכנון וסידור משמרות. שירות לקוחות: מתן שירות מעולה, טיפול בהזמנות וניהול קשרי לקוחות. אחריות כוללת: שמירה על ניקיון וסדר המאפייה, אחריות על רווחיות הסניף וניהול תקציב.
שעות העבודה + שכר (תלוי בהיקף המשרה)
30,000 ש"ח ברוטו למנהל/ת מאפייה במשרה מלאהא'-ה': משעה 10:00 עד 22:00. + יום ו': משעה 06:00 עד שעה לפני כניסת שבת. 20,000 ש"ח ברוטו למנהל/ת משמרת בוקר . א'-ה' 06:00-16:00 + ששי 06:00 עד שעה לפני כניסת השבת 15,000 ש"ח ברוטו למנהל/ת משמרת ערב . א'-ה' 15:00-24:00 + מוצ"ש חצי שעה לאחר צאת השבת עד 07:00
דרישות:
- ניסיון קודם מוכח בניהול מאפייה / מסעדנות / בתי קפה – חובה.
- ניסיון בניהול צוות עובדים (לפחות 20 עובדים) – חובה.
- יחסי אנוש מצוינים ויכולת הנעה והובלת צוות.
- יכולת טכנית ו"ידיים טובות" – יתרון משמעותי.
- יוזמה, פרואקטיביות ויכולת פתרון בעיות.
- מוסר עבודה גבוה, אחריות אישית ומחויבות.
- זמינות וגמישות – נכונות לעבודה בשעות מגוונות, כולל סופי שבוע וחגים.
- המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.
אם אתם/ן רואים/ות את עצמכם/ן חלק מההצלחה שלנו, שלחו קורות חיים עוד היום!
היקף משרה:
משרה מלאה, משמרות
קוד משרה:
JB-00001
אזור:
מרכז - תל אביב, פתח תקווה, רמת גן וגבעתיים, בקעת אונו וגבעת שמואל, חולון ובת-ים, מודיעין, שוהם
שרון - חדרה וזכרון יעקב, נתניה ועמק חפר, רעננה, כפר סבא והוד השרון, ראש העין, הרצליה ורמת השרון
השפלה - ראשון לציון ונס- ציונה, רמלה לוד, רחובות, יבנה
|
תיאור תפקיד:
למאפיית הכפר בסניף ראש העין דרוש.ה מנהל.ת מאפייה עם ניסיון – שכר גבוה למתאימים/ות! מיקום המשרה: ראש העין סוג משרה: משרה מלאה כמנהל/ת מאפייה במאפיית הכפר, תהיו אחראים/יות על הובלת הפעילות השוטפת של המאפייה, לרבות: ניהול תפעולי: פיקוח על תהליכי האפייה, הקפדה על איכות המוצרים, בקרת מלאי, ביצוע הזמנות מספקים ועמידה בתקני בריאות ובטיחות מחמירים. ניהול צוות: גיוס, הכשרה, פיתוח והנעת עובדים, תוך יצירת סביבת עבודה נעימה ויעילה. תכנון וסידור משמרות. שירות לקוחות: מתן שירות מעולה, טיפול בהזמנות וניהול קשרי לקוחות. אחריות כוללת: שמירה על ניקיון וסדר המאפייה, אחריות על רווחיות הסניף וניהול תקציב.
שעות העבודה + שכר (תלוי בהיקף המשרה)
30,000 ש"ח ברוטו למנהל/ת מאפייה במשרה מלאהא'-ה': משעה 10:00 עד 22:00. + יום ו': משעה 06:00 עד שעה לפני כניסת שבת. 20,000 ש"ח ברוטו למנהל/ת משמרת בוקר . א'-ה' 06:00-16:00 + ששי 06:00 עד שעה לפני כניסת השבת 15,000 ש"ח ברוטו למנהל/ת משמרת ערב . א'-ה' 15:00-24:00 + מוצ"ש חצי שעה לאחר צאת השבת עד 07:00
דרישות:
- ניסיון קודם מוכח בניהול מאפייה / מסעדנות / בתי קפה – חובה.
- ניסיון בניהול צוות עובדים (לפחות 20 עובדים) – חובה.
- יחסי אנוש מצוינים ויכולת הנעה והובלת צוות.
- יכולת טכנית ו"ידיים טובות" – יתרון משמעותי.
- יוזמה, פרואקטיביות ויכולת פתרון בעיות.
- מוסר עבודה גבוה, אחריות אישית ומחויבות.
- זמינות וגמישות – נכונות לעבודה בשעות מגוונות, כולל סופי שבוע וחגים.
- המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.
אם אתם/ן רואים/ות את עצמכם/ן חלק מההצלחה שלנו, שלחו קורות חיים עוד היום!
היקף משרה:
משרה מלאה, משמרות, לפי שעות
קוד משרה:
JB-00001
אזור:
מרכז - תל אביב, פתח תקווה, רמת גן וגבעתיים, בקעת אונו וגבעת שמואל, חולון ובת-ים, מודיעין, שוהם
שרון - חדרה וזכרון יעקב, נתניה ועמק חפר, רעננה, כפר סבא והוד השרון, ראש העין, הרצליה ורמת השרון
השפלה - ראשון לציון ונס- ציונה, רמלה לוד, רחובות, יבנה
|