דרושים מאפיית הכפר ראש העין

דרושים במאפיית הכפר ראש העין

קצת על מאפיית הכפר ראש העין

למאפייה המשפחתית הוותיקה מוניטין של מעל 40 שנה. בעלי הרשת הם דור שני של מייסד הרשת, רפאל לוי ז"ל, ולכן מביאים עימם ניסיון עסקי וידע רב ומנהלים את העסק המשפחתי, בחריצות ובאהבה ענקית למורשת שעליה גדלו. חזונם של האחים לוי הוא להפוך אותה למודל זכייני מודרני ומקצועי הפועל בהתאם לסטנדרטים הגבוהים ביותר התממש. מאחורי הרשת עומד מפעל חדשני, המספק את מרבית המוצרים לסניפים, ובמקבילך שוקדים האחים על מערך ומטה שמשמרים את התנופה הרשתית גם בקרב הזכיינים, שהצטרפו למשפחה ושלהם כיום חלק בהצלחת המותג. המאפייה גאה לספק מענה לאוכלוסיית שומרי הכשרות הגדולה של ישראל.

מספר עובדים

50 - 100

שנת הקמה

מיקום

ראש העין

סנן לפי

היקף משרה

   
   
   
   
   

אזור בארץ

   
   
   
   
   
   
   
   

סוג משרה

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

לוח משרות דרושים, נמצאו 3 משרות עבודה בחברת מאפיית הכפר ראש העין

ריכזנו עבורך הצעות עבודה במאפיית הכפר ראש העין

המשרות באתר מיועדות לנשים וגברים כאחד
שלחת קורות חיים למשרה זו בתאריך

למאפיית הכפר בסניף ראש העין דרוש.ה מנהל.ת מאפייה עם ניסיון – שכר גבוה למתאימים/ות!

למאפיית הכפר בסניף ראש העין דרוש.ה מנהל.ת מאפייה עם ניסיון – שכר גבוה למתאימים/ות!

מאפיית הכפר ראש העין

19/07/2025

תיאור תפקיד:
למאפיית הכפר בסניף ראש העין דרוש.ה מנהל.ת מאפייה עם ניסיון – שכר גבוה למתאימים/ות!
מיקום המשרה: ראש העין
סוג משרה: משרה מלאה
כמנהל/ת מאפייה במאפיית הכפר, תהיו אחראים/יות על הובלת הפעילות השוטפת של המאפייה, לרבות:
    ניהול תפעולי: פיקוח על תהליכי האפייה, הקפדה על איכות המוצרים, בקרת מלאי, ביצוע הזמנות מספקים ועמידה בתקני בריאות ובטיחות מחמירים.
    ניהול צוות: גיוס, הכשרה, פיתוח והנעת עובדים, תוך יצירת סביבת עבודה נעימה ויעילה. תכנון וסידור משמרות.
    שירות לקוחות: מתן שירות מעולה, טיפול בהזמנות וניהול קשרי לקוחות.
    אחריות כוללת: שמירה על ניקיון וסדר המאפייה, אחריות על רווחיות הסניף וניהול תקציב.
שעות העבודה + שכר (תלוי בהיקף המשרה)

30,000 ש"ח ברוטו למנהל/ת מאפייה במשרה מלאה
א'-ה': משעה 10:00 עד 22:00. + יום ו': משעה 06:00 עד שעה לפני כניסת שבת.

20,000 ש"ח ברוטו
למנהל/ת משמרת בוקר .
א'-ה' 06:00-16:00 + ששי 06:00 עד שעה לפני כניסת השבת
15,000 ש"ח ברוטו למנהל/ת משמרת ערב . א'-ה' 15:00-24:00 + מוצ"ש חצי שעה לאחר צאת השבת עד 07:00
דרישות:
  • ניסיון קודם מוכח בניהול מאפייה / מסעדנות / בתי קפה – חובה.
  • ניסיון בניהול צוות עובדים (לפחות 20 עובדים) – חובה.
  • יחסי אנוש מצוינים ויכולת הנעה והובלת צוות.
  • יכולת טכנית ו"ידיים טובות" – יתרון משמעותי.
  • יוזמה, פרואקטיביות ויכולת פתרון בעיות.
  • מוסר עבודה גבוה, אחריות אישית ומחויבות.
  • זמינות וגמישות – נכונות לעבודה בשעות מגוונות, כולל סופי שבוע וחגים.
  • המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.
אם אתם/ן רואים/ות את עצמכם/ן חלק מההצלחה שלנו, שלחו קורות חיים עוד היום!
היקף משרה: משרה מלאה, משמרות, לפי שעות
קוד משרה: JB-00001
אזור: מרכז - תל אביב, פתח תקווה, רמת גן וגבעתיים, בקעת אונו וגבעת שמואל, חולון ובת-ים, מודיעין, שוהם
שרון - חדרה וזכרון יעקב, נתניה ועמק חפר, רעננה, כפר סבא והוד השרון, ראש העין, הרצליה ורמת השרון
השפלה - ראשון לציון ונס- ציונה, רמלה לוד, רחובות, יבנה
קרא עוד
שלחת קורות חיים למשרה זו בתאריך

למאפיית הכפר בסניף ראש העין דרוש.ה מנהל.ת מאפייה עם ניסיון – שכר גבוה למתאימים/ות!

למאפיית הכפר בסניף ראש העין דרוש.ה מנהל.ת מאפייה עם ניסיון – שכר גבוה למתאימים/ות!

מאפיית הכפר ראש העין

19/07/2025

תיאור תפקיד:
למאפיית הכפר בסניף ראש העין דרוש.ה מנהל.ת מאפייה עם ניסיון – שכר גבוה למתאימים/ות!
מיקום המשרה: ראש העין
סוג משרה: משרה מלאה
כמנהל/ת מאפייה במאפיית הכפר, תהיו אחראים/יות על הובלת הפעילות השוטפת של המאפייה, לרבות:
    ניהול תפעולי: פיקוח על תהליכי האפייה, הקפדה על איכות המוצרים, בקרת מלאי, ביצוע הזמנות מספקים ועמידה בתקני בריאות ובטיחות מחמירים.
    ניהול צוות: גיוס, הכשרה, פיתוח והנעת עובדים, תוך יצירת סביבת עבודה נעימה ויעילה. תכנון וסידור משמרות.
    שירות לקוחות: מתן שירות מעולה, טיפול בהזמנות וניהול קשרי לקוחות.
    אחריות כוללת: שמירה על ניקיון וסדר המאפייה, אחריות על רווחיות הסניף וניהול תקציב.
שעות העבודה + שכר (תלוי בהיקף המשרה)

30,000 ש"ח ברוטו למנהל/ת מאפייה במשרה מלאה
א'-ה': משעה 10:00 עד 22:00. + יום ו': משעה 06:00 עד שעה לפני כניסת שבת.

20,000 ש"ח ברוטו
למנהל/ת משמרת בוקר .
א'-ה' 06:00-16:00 + ששי 06:00 עד שעה לפני כניסת השבת
15,000 ש"ח ברוטו למנהל/ת משמרת ערב . א'-ה' 15:00-24:00 + מוצ"ש חצי שעה לאחר צאת השבת עד 07:00
דרישות:
  • ניסיון קודם מוכח בניהול מאפייה / מסעדנות / בתי קפה – חובה.
  • ניסיון בניהול צוות עובדים (לפחות 20 עובדים) – חובה.
  • יחסי אנוש מצוינים ויכולת הנעה והובלת צוות.
  • יכולת טכנית ו"ידיים טובות" – יתרון משמעותי.
  • יוזמה, פרואקטיביות ויכולת פתרון בעיות.
  • מוסר עבודה גבוה, אחריות אישית ומחויבות.
  • זמינות וגמישות – נכונות לעבודה בשעות מגוונות, כולל סופי שבוע וחגים.
  • המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.
אם אתם/ן רואים/ות את עצמכם/ן חלק מההצלחה שלנו, שלחו קורות חיים עוד היום!
היקף משרה: משרה מלאה, משמרות
קוד משרה: JB-00001
אזור: מרכז - תל אביב, פתח תקווה, רמת גן וגבעתיים, בקעת אונו וגבעת שמואל, חולון ובת-ים, מודיעין, שוהם
שרון - חדרה וזכרון יעקב, נתניה ועמק חפר, רעננה, כפר סבא והוד השרון, ראש העין, הרצליה ורמת השרון
השפלה - ראשון לציון ונס- ציונה, רמלה לוד, רחובות, יבנה
קרא עוד
שלחת קורות חיים למשרה זו בתאריך

למאפיית הכפר בסניף ראש העין דרוש.ה מנהל.ת מאפייה עם ניסיון – שכר גבוה למתאימים/ות!

למאפיית הכפר בסניף ראש העין דרוש.ה מנהל.ת מאפייה עם ניסיון – שכר גבוה למתאימים/ות!

מאפיית הכפר ראש העין

19/07/2025

תיאור תפקיד:
למאפיית הכפר בסניף ראש העין דרוש.ה מנהל.ת מאפייה עם ניסיון – שכר גבוה למתאימים/ות!
מיקום המשרה: ראש העין
סוג משרה: משרה מלאה
כמנהל/ת מאפייה במאפיית הכפר, תהיו אחראים/יות על הובלת הפעילות השוטפת של המאפייה, לרבות:
    ניהול תפעולי: פיקוח על תהליכי האפייה, הקפדה על איכות המוצרים, בקרת מלאי, ביצוע הזמנות מספקים ועמידה בתקני בריאות ובטיחות מחמירים.
    ניהול צוות: גיוס, הכשרה, פיתוח והנעת עובדים, תוך יצירת סביבת עבודה נעימה ויעילה. תכנון וסידור משמרות.
    שירות לקוחות: מתן שירות מעולה, טיפול בהזמנות וניהול קשרי לקוחות.
    אחריות כוללת: שמירה על ניקיון וסדר המאפייה, אחריות על רווחיות הסניף וניהול תקציב.
שעות העבודה + שכר (תלוי בהיקף המשרה)

30,000 ש"ח ברוטו למנהל/ת מאפייה במשרה מלאה
א'-ה': משעה 10:00 עד 22:00. + יום ו': משעה 06:00 עד שעה לפני כניסת שבת.

20,000 ש"ח ברוטו
למנהל/ת משמרת בוקר .
א'-ה' 06:00-16:00 + ששי 06:00 עד שעה לפני כניסת השבת
15,000 ש"ח ברוטו למנהל/ת משמרת ערב . א'-ה' 15:00-24:00 + מוצ"ש חצי שעה לאחר צאת השבת עד 07:00
דרישות:
  • ניסיון קודם מוכח בניהול מאפייה / מסעדנות / בתי קפה – חובה.
  • ניסיון בניהול צוות עובדים (לפחות 20 עובדים) – חובה.
  • יחסי אנוש מצוינים ויכולת הנעה והובלת צוות.
  • יכולת טכנית ו"ידיים טובות" – יתרון משמעותי.
  • יוזמה, פרואקטיביות ויכולת פתרון בעיות.
  • מוסר עבודה גבוה, אחריות אישית ומחויבות.
  • זמינות וגמישות – נכונות לעבודה בשעות מגוונות, כולל סופי שבוע וחגים.
  • המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.
אם אתם/ן רואים/ות את עצמכם/ן חלק מההצלחה שלנו, שלחו קורות חיים עוד היום!
היקף משרה: משרה מלאה, משמרות, לפי שעות
קוד משרה: JB-00001
אזור: מרכז - תל אביב, פתח תקווה, רמת גן וגבעתיים, בקעת אונו וגבעת שמואל, חולון ובת-ים, מודיעין, שוהם
שרון - חדרה וזכרון יעקב, נתניה ועמק חפר, רעננה, כפר סבא והוד השרון, ראש העין, הרצליה ורמת השרון
השפלה - ראשון לציון ונס- ציונה, רמלה לוד, רחובות, יבנה
קרא עוד

תן למשרות שלנו לחפש אותך - חינם!