תיאור תפקיד:
משרה: מנהל.ת מטבח סוג חברה: תחום מזון ביתי מוכן (בת 10, 50 עובדים) מיקום: רמת השרון / נתניה אופי המשרה: מיידי, טווח ארוך, עבודה מאוד אינטנסיבית היקף המשרה: א' חופשי, ב'-ה' 07:00-17:00, שישי 05:00-15:30 משימות: ניהול מלאים, ניהול הכנה, ניהול איכות מזון ניהול משימות פס קר ופס חם ניהול צוות של 5 עובדים, ניהול משמרות
דרישות:
עברית כשפת אם – חובה ניסיון מעולמות המזון – חובה ! ניסיון בניהול צוות – חובה הגשת מועמדות: יש לשלוח קו'ח בקובץ word/PDF מצורף לכתובת: [email protected]**יש לציין קוד משרה 'טובה'** (רק פניות מתאימות ייענו)
היקף משרה:
משרה מלאה
קוד משרה:
Jטובה
אזור:
שרון - רעננה, כפר סבא והוד השרון, הרצליה ורמת השרון
|