תיאור תפקיד:
ניהול מטבח פעיל 7 ימים בשבוע, תכנון פעילות חדר האוכל, כולל אירועים ואירוח בהתאם לתחזיות, משאבים ובעיות אפשריות בהזמנות ניהול צוות מטבח אחראיות לניהול והפעלה שוטפים של פעילות חדר האוכל וצוותו, ולהספקה של מזון ושירותי אירוח, כולל ניהול הזמנות מול ספקים קיום בקרה שוטפת על תפקוד חדר האוכל ושירותיו ועל פעילות עובדי חדר האוכל (לבוש, בטיחות, עמידה במשימות ונהלים, היגיינה) טיפול בנושא מנהלה ומשרד הכרוכים בביצוע התפקיד, כגון רישומים ודיווחים, ניהול מלאי, ניטור כמות האוכלים וכו' אחראיות לארגון אירועים וכיבודים בכלל בית החולים השתתפות בפעילות מקצועית השוטפת של הצוות ביצוע מטלות נוספות בהתאם להנחיות הממונה
דרישות:
אם את/ה בעל/ת תעודת בגרות בוגר/ת קורס מלונאות (ניהול חדר אוכל או ניהול מסעדה/שרותי מזון) ובעל/ת ניסיון של שנתיים ומעלה - את/ה יכול/ה להתאים! העבודה במשרה מלאה, תנאים טובים למתאימים *תינתן עדיפות למועמדים/ות עם מוגבלויות
היקף משרה:
משרה מלאה
קוד משרה:
42788
|
תיאור תפקיד:
סמנכ"ל/ית תפעול לרשת בינלאומית בתחום המזון המהיר
דרישות:
השכלה אקדמאית -חובה חובה ניסיון בתחום המזון. יתרון למזון מהיר. חובה שליטה ברמה גבוהה בשפה האנגלית. כפיפות למנכ"ל ישראל ניסיון כמנהל/ת תפעול של 5-10 שנים ניסיון בניהול צוותי עובדים, 10 סניפים, שרשרת אספקה, יכולת הדרכה, הטמעת נוהלים, הבנה מקצועית בכל תחום שרשרת המזון. התפקיד משלב עבודה הדורשת עבודת שטח בין הסניפים ועבודה היברידית . נדרשת יכולת אישית גבוהה , יצוגיות, עבודה בתנאי לחץ ויחסי אנוש טובים מאוד נא לציין ציפיות שכר קורות חיים לנורית אלון ,מייל: nurit-al@zahav.net.il
היקף משרה:
משרה מלאה
קוד משרה:
929
|