תיאור תפקיד:
לחב' מצליחה וותיקה דרוש/ה איש/ת מכירות
דרישות:
חובה רקע בטכנולוגיות מזון/כימיה/ביולגיה/תזונה נסיון במכירת חומרי גלם לתחום המזון
היקף משרה:
משרה מלאה
קוד משרה:
JB-00374
אזור:
מרכז - תל אביב, פתח תקווה, רמת גן וגבעתיים, בקעת אונו וגבעת שמואל, חולון ובת-ים, מודיעין, שוהם
שרון - חדרה וזכרון יעקב, נתניה ועמק חפר, רעננה, כפר סבא והוד השרון, ראש העין, הרצליה ורמת השרון
ירושלים - ירושלים, יהודה ושומרון, בית שמש
צפון - גליל, טבריה והכנרת, עפולה, נצרת ובית שאן, עכו, נהריה והגליל המערבי, קריות ועמק זבולון, חיפה והכרמל, גולן
דרום - אשדוד, קרית גת, באר שבע, דימונה, אשקלון, קרית מלאכי, ערד וים המלח
השפלה - ראשון לציון ונס- ציונה, רמלה לוד, רחובות, יבנה
|
תיאור תפקיד:
למפעל תוספי תזונה הממוקם בצפון הארץ, דרוש /ה כימאי /ת / אנליטיקאי /ת לביצוע בדיקות אנליטיות לחומרי גלם ומוצרים מוגמרים. - עבודה במכשיר HPLC, כימיה רטובה ועוד. - ביצוע בדיקות יציבות למוצרים מוגמרים. - הטמעת שיטות עבודה חדשות ושיפור שיטות קיימות. - שכר גבוה למתאימים /ות! - תנאים טובים וסביבת עבודה נעימה.
דרישות:
- תואר ראשון במדעי החיים / כימיה / ביוטכנולוגיה / מדעי המזון / מעבדה רפואית - חובה! - ניסיון בעבודה עם מכשיר HPLC – חובה! - ניסיון בתעשייה - יתרון (עדיפות לפארמה או מזון). - יחסי אנוש טובים, יכולת עבודה בצוות ועמידה בלו"ז צפוף.
היקף משרה:
משרה מלאה
קוד משרה:
2217
אזור:
צפון - גליל, טבריה והכנרת, עפולה, נצרת ובית שאן
|
תיאור תפקיד:
כחלק מתחומי האחריות: * כתיבה ועדכון נהלים / הוראות עבודה והטמעה בשטח * ניהול, ליווי ומעקב אחר אירועי בטיחות מזון, כתיבת תחקירים והסקת מסקנות. * ניהול וביצוע מבדקים פנימיים, הגדרת פעולות מתקנות ומונעות ומעקב. * הובלת תחום הסניטציה והניקיון. * ניהול תחום מערך בדיקות המעבדה כולל טיפול בחריגות. * טיפול בתלונות, אי התאמות וחריגות, ניתוח וזיהוי מגמות ואחריות למניעתן ולביצוע פעולות מתקנות. * הובלה והנעת תהלכים באופן עצמאי. * הכרת תקני ISO22000/ HACCP. משרה מלאה א-ה בשעות הבוקר (גמיש)
דרישות:
* טכנולוג מזון/ מהנדס מזון - ניתן גם ללא ניסיון. או לחלופין ללא תואר אך עם ניסיון בתחום המזון. * ניסיון מענף המזון/ ייצור- יתרון. מודעת עבודה זו נכתבה בלשון זכר/נקבה לצורכי נוחות בלבד, היא מיועדת לכל המגדרים בשוויון מלא.
היקף משרה:
משרה מלאה
קוד משרה:
JB-00028
אזור:
מרכז - תל אביב, פתח תקווה, רמת גן וגבעתיים, בקעת אונו וגבעת שמואל, חולון ובת-ים, מודיעין, שוהם
השפלה - ראשון לציון ונס- ציונה, רמלה לוד, רחובות, יבנה
|
תיאור תפקיד:
לחברה מובילה בענף המזון דרוש/ה טכנולוג/ית מזון בעל/ת אוריינטציה מסחרית, לתפקיד המשלב ליווי מקצועי של לקוחות, פיתוח פתרונות טכנולוגיים מותאמים, וקידום מוצרים חדשניים בהתאם לטרנדים ולדרישות השוק. מה כולל התפקיד? - ניהול מקצועי וטכנולוגי של לקוחות עסקיים, כולל ייעוץ תהליכי והטמעת פתרונות מותאמים - פיתוח והובלת תהליכים ליצירת מוצרים חדשים יחד עם צוותי שיווק ופיתוח - תמיכה טכנית במפעלי לקוח: ייצור, איכות, שילוב רכיבים ועוד - עבודה שוטפת מול ספקים בינלאומיים והרחבת הפעילות מול לקוחות חדשים - ניתוח מגמות ויישום חדשנות בעולם המזון - תפקיד הדורש הבנה מדעית, גישה שירותית ויכולת הנעה עצמית
דרישות:
- תואר ראשון בהנדסת מזון / טכנולוגיה של מזון או תחום מדעי רלוונטי - ניסיון קודם בתעשיית המזון בתפקיד טכנולוגי חובה - רקע במוצרי חלב וגבינות יתרון משמעותי - יכולת הצגה, כתיבת חומרים מקצועיים והובלה מול לקוחות - אנגלית ברמה גבוהה (דיבור, קריאה, כתיבה) - ניסיון במכירות יתרון משרה מלאה עם תנאים טובים ואפשרות להשתלב בחברה בצמיחה. המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.
היקף משרה:
משרה מלאה
קוד משרה:
JB-01420
אזור:
מרכז - תל אביב, פתח תקווה, רמת גן וגבעתיים, בקעת אונו וגבעת שמואל, חולון ובת-ים, מודיעין
שרון - חדרה וזכרון יעקב, נתניה ועמק חפר, רעננה, כפר סבא והוד השרון, ראש העין, הרצליה ורמת השרון
ירושלים - ירושלים, יהודה ושומרון, בית שמש
צפון - גליל, טבריה והכנרת, עפולה, נצרת ובית שאן, עכו, נהריה והגליל המערבי, קריות ועמק זבולון, חיפה והכרמל, גולן
דרום - אשדוד, קרית גת, באר שבע, דימונה, אשקלון, קרית מלאכי, ערד וים המלח
השפלה - ראשון לציון ונס- ציונה, רמלה לוד, רחובות, יבנה
אילת - אילת והערבה
חו"ל - חו"ל
|