תיאור תפקיד:
כחלק מתחומי האחריות: * כתיבה ועדכון נהלים / הוראות עבודה והטמעה בשטח * ניהול, ליווי ומעקב אחר אירועי בטיחות מזון, כתיבת תחקירים והסקת מסקנות. * ניהול וביצוע מבדקים פנימיים, הגדרת פעולות מתקנות ומונעות ומעקב. * הובלת תחום הסניטציה והניקיון. * ניהול תחום מערך בדיקות המעבדה כולל טיפול בחריגות. * טיפול בתלונות, אי התאמות וחריגות, ניתוח וזיהוי מגמות ואחריות למניעתן ולביצוע פעולות מתקנות. * הובלה והנעת תהלכים באופן עצמאי. * הכרת תקני ISO22000/ HACCP. משרה מלאה א-ה בשעות הבוקר (גמיש)
דרישות:
* טכנולוג מזון/ מהנדס מזון - ניתן גם ללא ניסיון. או לחלופין ללא תואר אך עם ניסיון בתחום המזון. * ניסיון מענף המזון/ ייצור- יתרון. מודעת עבודה זו נכתבה בלשון זכר/נקבה לצורכי נוחות בלבד, היא מיועדת לכל המגדרים בשוויון מלא.
היקף משרה:
משרה מלאה
קוד משרה:
JB-00028
אזור:
מרכז - תל אביב, פתח תקווה, רמת גן וגבעתיים, בקעת אונו וגבעת שמואל, חולון ובת-ים, מודיעין, שוהם
השפלה - ראשון לציון ונס- ציונה, רמלה לוד, רחובות, יבנה
|