תיאור תפקיד:
תכנון ויישום של הליכי בטיחות המזון ושימורו. ידע בתהליכים ביוטכנולוגיים של ייצור המזון
דרישות:
בעל/ת תואר אקדמי בתחום הנדסת מזון/מדעי המזון - חובה בעל/ת ניסיון של 5 שנים בייעוץ בתחום המזון - חובה פיתוח של לפחות 6 מוצרי מזון במפעל מזון כאשר אחד מהם הינו מוצר בשרי - חובה
היקף משרה:
משרה מלאה
קוד משרה:
JB-145
אזור:
מרכז - תל אביב, פתח תקווה, רמת גן וגבעתיים, בקעת אונו וגבעת שמואל, חולון ובת-ים, מודיעין, שוהם
שרון - חדרה וזכרון יעקב, נתניה ועמק חפר, רעננה, כפר סבא והוד השרון, ראש העין, הרצליה ורמת השרון
השפלה - ראשון לציון ונס- ציונה, רמלה לוד, רחובות, יבנה
|