תיאור תפקיד:
הובלת הפעילות הקולינארית במטבחים בסגנונות שונים (חלבי /בשרי) יצירתיות וחדשנות הדרכה, ליווי ובקרה על תהליכי הייצור, אחסנה, בקרת איכות ובטיחות מזון. ניהול ושליטה על מערך המטבחים ועובדיו תוך חתירה ליעדי ביצוע ואיכות ועמידה בתוכניות העבודה. בניית תפריטים
דרישות:
כושר מנהיגות וניסיון בניהול צוות טבחים מקצועי מעל 500 מנות – חובה שף/ית – שלב4 ומעלה – יתרון יחסי אנוש טובים ותודעת שירות גבוה ידע והקפדה על בטיחות מזון ותהליכי עבודה ניסיון מקצועי רלוונטי מוכח ויציב ניסיון בניהול מערך מזון בחברת הסעדה שליטה ביישומי מחשב
היקף משרה:
משרה מלאה
קוד משרה:
6898
אזור:
ירושלים - ירושלים, יהודה ושומרון, בית שמש
|