תיאור תפקיד:
.למפעל בשר (לא כשר) דרוש/ה מנכ"ל/ית :תחומי אחריות עיקריים אחריות על ניהול כולל של מפעל הבשר, שיפור רווחיות - ניהול איכות ובטיחות מזון - חדשנות ותהליכים - שיתוף פעולה עם ממשקים חיצוניים - :ניהול מנהלי מחלקות: תפ"י, אבטחת איכות, בטיחות, ייצור ותפעול - ניהול שוטף של מערך הייצור והאריזה - אחריות כוללת לעמידה ביעדי תפוקה, איכות ולוחות זמנים - הובלת תהליכי שיפור מתמיד, אוטומציה והתייעלות תפעולית - GMP ,ISO ,HACCP פיקוח על מערך האיכות, בדיקות המעבדה, והקפדה על עמידה בתקנים - .הובלת שדרוגים טכנולוגיים, הכנסת קווי ייצור חדשים ותמיכה בפיתוח מוצרים - עבודה מול הנהלת החברה, ספקים, רשויות רגולציה וגופים ממשלתיים (משרד הבריאות, מכון התקנים וכד') - איתור הזדמנויות חדשות בשוק, יצירת שיתופי פעולה - שותפות מלאה עם חברת המכירות בנוגע להגדלת הרווחיות - רכב צמוד. שעות עבודה 7-17, ימים א'-ה'
דרישות:
תואר אקדמי רלוונטי: הנדסת תעשייה וניהול, הנדסת מזון, טכנולוגיית מזון או תחום דומה. ניסיון ניהולי משמעותי במפעל יצרני – עדיפות לניסיון בתעשיית הבשר / מזון. ניסיון בהיקפים דומים – כ 250M מחזור מכירות, כ 100 עובדים. היכרות עם רגולציה בתחום המזון ותקני איכות.
היקף משרה:
משרה מלאה
קוד משרה:
JB-00118
אזור:
שרון - חדרה וזכרון יעקב
צפון - גליל, טבריה והכנרת, עפולה, נצרת ובית שאן, עכו, נהריה והגליל המערבי, קריות ועמק זבולון, חיפה והכרמל, גולן
השפלה - ראשון לציון ונס- ציונה
|