תיאור תפקיד:
אחריות כוללת לניהול תהליכי איכות ובטיחות מזון ברצפת הייצור, תוך הובלת תהליכים ושיפור מתמיד: - הובלת הערכת סיכונים והטמעת תוכניות HACCP ו-PRP
- טיפול באי-התאמות בתהליכי הייצור ומתן מענה לתלונות לקוחות
- הגדרת תהליכי ניקיון וניהול תוכניות דגימה
- הובלת תהליכי שיפור, ניהול שינויים ולמידה מאירועים
- הדרכת בעלי תפקידים בנושאי איכות ובטיחות מזון
- ניהול ישיר של צוות מבקרי איכות
דרישות:
- תואר ראשון בהנדסת ביוטכנולוגיה / מזון / כימיה – חובה
- ניסיון מקצועי מוכח בתחום האיכות או ניהול תהליכי איכות
- יכולת ניהול והובלת תהליכים, חניכה והדרכת עובדים
- חשיבה אנליטית, פתרון בעיות ויכולת למידה
- יחסי אנוש מצוינים ויכולת עבודה תחת לחץ
היקף משרה:
משרה מלאה
קוד משרה:
234054
אזור:
צפון - גליל, טבריה והכנרת, עפולה, נצרת ובית שאן, עכו, נהריה והגליל המערבי, קריות ועמק זבולון, חיפה והכרמל
|