תיאור תפקיד:
לארגון גדול ומוביל באיזור השפלה, דרוש/ה איש/ת איש בקרה ואוטומציה . במסגרת התפקיד: • טיפול וסגירת תקלות במכונות הבקרה ואוטומציה. • ביצוע של פרויקטים בתחום האוטומציה. • מתן תמיכה טכנית לכלל הציוד האלקטרו-מכני במתקן. • איתור ופתרון תקלות בקרה. • קבלת מכונות חדשות מיצרנים, למידתן ומתן תמיכה לטכנאי האחזקה. • פתיחה וסגירה הזמנות עבודה במערכת לניהול האחזקה. עבודה במשמרות ותנאים מעולים למתאימים !
דרישות:
• תואר הנדסאי חשמל/ אלקטרוניקה/ בקרה/ מכטרוניקה – חובה • ניסיון בעבודה עם מערכות משולבות חשמל מכניקה ובקרה – חובה • ידע והבנה בשרטוטים ותוכניות חשמל – חובה • אנגלית ברמה גבוהה – חובה • ניסיון בתפקיד דומה במחלקת אחזקה או מחלקה טכנית ובאחזקת ציוד תעשייתי – יתרון משמעותי • ידע וניסיון בבקרים מתוכנתים מסוג Siemens וABB - יתרון • ידע בפרוטוקולי תקשורת Profinet – יתרון
היקף משרה:
משמרות
קוד משרה:
1215
אזור:
מרכז - חולון ובת-ים
דרום - אשדוד, אשקלון, קרית מלאכי
השפלה - ראשון לציון ונס- ציונה, רמלה לוד, רחובות, יבנה
|
תיאור תפקיד:
למפעל מוביל באזור רחובות דרוש/ה חשמלאי/ת אחזקה אנחנו במפעל הייצור מחפשים את ה"מוחות" שמאחורי המכונות. אם אתם חיים חשמל, מכשור ובקרה, ומחפשים סביבת עבודה מתקדמת עם אתגר טכנולוגי אמיתי – המקום שלכם איתנו! מה מחכה לכם אצלנו? חוד החנית של הייצור: טיפול בציוד חשמלי, מכשור ובקרה באולם ייצור מודרני. לא רק תיקון תקלות שבר, אלא גם הטמעה של ציוד מתקדם במחלקת הייצור. עבודה עם בקרים מתוכנתים (PLC): הזדמנות לעבוד עם המערכות המורכבות ביותר בתעשייה. עבודה בחברה מובילה ויציבה בסביבת עבודה דינמית. עבודה במשמרות הסל שלנו (תנאים והטבות): מערך הסעות מסודר: מאשדוד, קריית גת ואשקלון. תנאי שכר מתגמלים למתאימים/ות.
דרישות:
השכלה: הנדסאי/ת או מהנדס/ת אלקטרוניקה / מכשור ובקרה – חובה. רישיון: חשמלאי/ת מוסמך/ת בתוקף – חובה. ניסיון: עבודה עם בקרים מתוכנתים בתעשייה – חובה. שפות: אנגלית ברמה טובה (לקריאת שרטוטים ומדריכים טכניים).
היקף משרה:
משרה מלאה, משמרות
קוד משרה:
231228
אזור:
מרכז - חולון ובת-ים
השפלה - ראשון לציון ונס- ציונה, רמלה לוד, רחובות, יבנה
|