תיאור תפקיד:
לחברה מובילה בענף המזון דרוש/ה טכנולוג/ית מזון בעל/ת אוריינטציה מסחרית, לתפקיד המשלב ליווי מקצועי של לקוחות, פיתוח פתרונות טכנולוגיים מותאמים, וקידום מוצרים חדשניים בהתאם לטרנדים ולדרישות השוק. מה כולל התפקיד? - ניהול מקצועי וטכנולוגי של לקוחות עסקיים, כולל ייעוץ תהליכי והטמעת פתרונות מותאמים - פיתוח והובלת תהליכים ליצירת מוצרים חדשים יחד עם צוותי שיווק ופיתוח - תמיכה טכנית במפעלי לקוח: ייצור, איכות, שילוב רכיבים ועוד - עבודה שוטפת מול ספקים בינלאומיים והרחבת הפעילות מול לקוחות חדשים - ניתוח מגמות ויישום חדשנות בעולם המזון - תפקיד הדורש הבנה מדעית, גישה שירותית ויכולת הנעה עצמית
דרישות:
- תואר ראשון בהנדסת מזון / טכנולוגיה של מזון או תחום מדעי רלוונטי - ניסיון קודם בתעשיית המזון בתפקיד טכנולוגי חובה - רקע במוצרי חלב וגבינות יתרון משמעותי - יכולת הצגה, כתיבת חומרים מקצועיים והובלה מול לקוחות - אנגלית ברמה גבוהה (דיבור, קריאה, כתיבה) - ניסיון במכירות יתרון משרה מלאה עם תנאים טובים ואפשרות להשתלב בחברה בצמיחה. המשרה מיועדת לנשים ולגברים כאחד.
היקף משרה:
משרה מלאה
קוד משרה:
JB-01377
אזור:
מרכז - תל אביב, פתח תקווה, רמת גן וגבעתיים, בקעת אונו וגבעת שמואל, חולון ובת-ים, מודיעין
שרון - חדרה וזכרון יעקב, נתניה ועמק חפר, רעננה, כפר סבא והוד השרון, ראש העין, הרצליה ורמת השרון
ירושלים - ירושלים, יהודה ושומרון, בית שמש
צפון - גליל, טבריה והכנרת, עפולה, נצרת ובית שאן, עכו, נהריה והגליל המערבי, קריות ועמק זבולון, חיפה והכרמל, גולן
דרום - אשדוד, קרית גת, באר שבע, דימונה, אשקלון, קרית מלאכי, ערד וים המלח
השפלה - ראשון לציון ונס- ציונה, רמלה לוד, רחובות, יבנה
אילת - אילת והערבה
חו"ל - חו"ל
|